Tarieven

Tarieven

Foto- of videografie

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een fotoshoot of video. Ik kan niet wachten om dit bijzondere moment in jullie leven vast te leggen. Benieuwd naar de kosten? Kijk hieronder naar mijn tarieven en prijzen vanaf.

Bruiloft

BruiloftFotografie

Fotografie is op een bruiloft niet meer weg te denken. Foto’s van alle mooie momenten en waar jullie nog eindeloos van na kunnen genieten. Mag ik dit voor jullie verzorgen?
Als het aan mij ligt: YES I DO!  

BruiloftVideografie

Steeds meer bruidsparen kiezen er, naast fotografie, voor om hun bruiloft ook op video vast te laten leggen. Geen stilstaande maar juist bewegende beelden. Puurder en spontaner kan niet! Gemonteerd op jullie favoriete nummertje beleef je jullie dag daarna écht nog een keer.

zwangerschap

zwangerschapsfotografie

Voetjes in het zand, een mooie jurk aan en alle aandacht voor het kleine wondertje in je buik. Of juist intiem bij jullie thuis met mooie lingerie aan bijvoorbeeld. Net wat jullie wensen zijn. De fotoshoot duurt 1 uur en ik maak foto’s van de aanstaande mama to be en samen met je partner. Je krijgt 15 foto’s in hoge resolutie via de mail toegestuurd (combinatie kleur en zwart-wit) Extra foto’s kunnen worden nabesteld via een online galerij. De reiskosten zijn nog niet bij deze prijs inbegrepen

newborn

newborn fotografie

Jullie pasgeboren geluk voor altijd laten vastleggen, wat een bijzondere tijd. De momenten vastleggen zoals ze echt zijn en alle kleine details die daarbij horen. Met deze foto’s kijk je terug op dat speciale moment in jullie leven. Een waardevolle herinnering voor het hele gezin.

Je kunt ervoor kiezen om de shoot thuis of op een andere buitenlocatie te doen. Thuis is vaak het makkelijkste en vertrouwd voor jullie allemaal. De momenten rondom jullie kleintje zijn voldoende. Ik probeer de momenten zo puur en echt mogelijk vast te leggen, met papa en mama (en eventuele broertjes of zusjes) erbij.

familie

familie fotografie

De hele familie bij elkaar krijgen, dat is vaak nog wel een opgave. Maar wanneer dit lukt, dan is dit een herinnering voor het leven. Of het nu met je gezinnetje of de hele familie is. Want zeg nou eerlijk, hoe vaak sta je écht met z’n allen op de foto? Leg dit moment vast en maak een heleboel mensen blij! Ik laat jullie zoveel mogelijk vrij en gewoon lekker met elkaar bezig zijn. Ik schiet tussendoor de plaatjes en zo ontstaan de meest spontane en liefdevolle foto’s. Kijk voor alle specifieke prijzen op de Familie pagina.

bedrijf

bedrijfsFotografie

Wil jij foto’s laten maken van jouw bedrijf voor diverse doeleinden? Voor social media, je website of misschien een advertentie?

bedrijfsVideografie

Wil jij een video laten maken van jouw bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres. Van sfeerimpressies tot interviews en van personeelsoproepen tot online programma’s.

Neem

contact op

Heb je een vraag/opmerking of zou je graag meer willen weten over mij en mijn diensten? Vul dit contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Anouk