Over mij

Fotografie | Video

Waardevolle momenten vastgelegd

Dit ben ik

Hi! Mijn naam is Anouk Romein, 30 jaar en een mazzelkont dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Samen met mijn man, dochter en hond woon ik in Blokker en ik heb sinds 2016 mijn eigen bedrijf: By Romein.

De passie voor foto en video is ontstaan tijdens mijn stage in de tijdschriftenwereld Ik mocht achter de schermen video’s maken tijdens fotoshoots met BN’ers. Ik zag professionals aan het werk en ik dacht: dit wil ik ook! Niet lang na mijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik voor mezelf begonnen en heb ik verschillende bedrijven geholpen met hun social media en website. Zowel bij het maken van content als het maken van eigen en herkenbaar beeld. Wanneer iemand mij vroeg om een bruiloft vast te leggen, was ik helemaal verkocht en besloot ik een hele andere kant op te gaan en o.a. de liefde vast te leggen.

Met mijn passie voor foto- en videografie wil ik mensen iets waardevols geven. Iets wat ze voor altijd kunnen bewaren en terugkijken. Dat is wat ik het liefst doe!

Romein Online foto Anouk Romein

Fotografie

Van zwangerschap tot newborn en van families tot bruiloften. 

Videografie

Van bedrijfsvideo’s tot bruiloften en van interviews tot sfeerimpressies.

Neem

contact op

Heb je een vraag/opmerking of zou je graag meer willen weten over mij en mijn diensten? Vul dit contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Anouk