Newborn

Fotografie

Newborn

Fotografie

Kiekeboo!

Hallo lief kleintje

Jullie pasgeboren geluk voor altijd laten vastleggen, wat een bijzondere tijd. De momenten vastleggen zoals ze echt zijn en alle kleine details die daarbij horen. Met deze foto’s kijk je terug op dat speciale moment in jullie leven. Een waardevolle herinnering voor het hele gezin.

Je kunt ervoor kiezen om de shoot thuis of op een andere buitenlocatie te doen. Thuis is vaak het makkelijkste en vertrouwd voor jullie allemaal. De momenten rondom jullie kleintje zijn voldoende. Ik probeer de momenten zo puur en echt mogelijk vast te leggen, met papa en mama (en eventuele broertjes of zusjes) erbij.

Wanneer plan je deze shoot?


De periode net na de geboorte van je kleintje is natuurlijk een bijzondere tijd. Wil je echt het hele kleine vastleggen of wacht je liever een paar weken? Denk ook aan jezelf; wat vind jij prettig? Ben jij er fysiek en mentaal aan toe?

Tussen de 1 en 2 maanden is je baby al wat langer wakker en alert van de omgeving. Ook heeft de baby vaker zijn ogen open en al meer een eigen uiterlijk en karakter. Misschien lacht je kleintje zelfs al een beetje!

Persoonlijk adviseer ik om een Newbornshoot te plannen wanneer de baby tussen de 1 en 2 maanden oud is. Samen bespreken we waar we dit het beste kunnen doen.

Newbornfotografie Romein Online
Newbornshoots Romein Online

NEWBORNSHOOT

Veilig en vertrouwd bij jullie thuis, de plek waar je alles in de buurt hebt voor jullie kindje. Ik maak foto´s van de baby, maar natuurlijk ook van jullie als gezinnetje. Papa met de kleine, mama met de kleine en eventueel met broertjes of zusjes erbij. Daglicht is een must en daarmee kunnen we de mooiste foto’s maken.

– De fotoshoot duurt ruim 1 uur
– Inclusief 15 foto’s
– Zelf een keuze maken via een online galerij
– Combinatie kleur en zwart-wit
– Extra foto’s kunnen worden bijbesteld
– Reiskosten niet inbegrepen

Van te voren bespreken we alle tips voor de shoot: de mooiste plekjes in huis, kledingtips en handige dingen om alvast voor te bereiden zodat we op de dag zelf alle aandacht hebben voor jullie mooie gezinnetje.

newbornfotografie by romein fotostudio
Newbornshoots Romein Online
Newbornfotografie Romein Online
Newbornshoots Romein Online

” Super waardevol om deze foto’s te hebben als blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd. Anouk heeft veel geduld, is goed met kinderen en wacht echt op het juiste moment om de mooiste plaatjes te kunnen schieten! ”

– Tom & Marije

Neem

contact op

Heb je een vraag/opmerking of zou je graag meer willen weten over mij en mijn diensten? Vul dit contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Anouk