Bruiloften

Fotografie | Video

Bruiloften

Fotografie | Video

Bruiloften

Fotografie | Video

Yes, i do!

Foto- of videografie

Bruiloften… een van de aller aller aller mooiste dingen om vast te mogen leggen. Of het nu op foto of video is. Het blijft zo bijzonder om er op deze dag bij te mogen zijn.

Jullie grote dag, die vliegt voorbij en hoe fijn is het dan wanneer je deze dag nog duizenden keren kunt herbeleven. Je kunt mij boeken als foto- of videograaf, net wat jullie wensen zijn. De afgelopen jaren heb ik al heel wat bruiloften mogen filmen én fotograferen, dus kijk hieronder en droom alvast over jullie grote dag!

Jullie kunnen mij boeken voor een halve of hele dag, net wat jullie wensen zijn voor deze dag. Wil je echt een reportage van begin tot eind, van haar en make-up tot het feest? Dan raad ik zeker aan om mij de hele dag te boeken. 

Trouwen jullie op een locatie waar je ook met de drone kan en mag vliegen? Dan kan ik ook deze toffe beelden voor jullie verzorgen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben onwijs benieuwd naar jullie plannen en wensen voor deze dag!

Liefs,

Anouk 

Bruiloftvideografie by Romein

Fotografie

Fotografie is op een bruiloft niet meer weg te denken. Foto’s van alle mooie momenten en waar jullie nog eindeloos van na kunnen genieten. Mag ik dit voor jullie verzorgen?
Als het aan mij ligt: YES I DO!  

Videografie

Steeds meer bruidsparen kiezen er, naast fotografie, voor om hun bruiloft ook op video vast te laten leggen. Geen stilstaande maar juist bewegende beelden. Puurder en spontaner kan niet! Gemonteerd op jullie favoriete nummertje beleef je jullie dag daarna écht nog een keer.

By Romein bruiloftfotografie
bruiloftfotografie by romein
Bruiloftfotografie Romein Online
Bruiloftfotografie Romein Online

Even

Wegdromen…

''Wij hebben de video al tig keer bekeken en elke keer zijn we opnieuw geëmotioneerd. Dit geeft aan hoe mooi en onwijs waardevol de video is.''

– Geurt en Wilma

'' Anouk stelt je onwijs op je gemak. Van te voren waren we best zenuwachtig voor deze dag en de fotoshoot, maar het was zo ongedwongen en spontaan!''

– Jordi en Maaike

Neem

contact op

Heb je een vraag/opmerking of zou je graag meer willen weten over mij en mijn diensten? Vul dit contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Anouk